Кошик
1863 відгуків
ЛАВКА ЗДРАВІЯ: натуральна продукція для здоров'я та краси!
+380 (50) 775-21-31
+380 (98) 600-41-39

Масло вершкове топлене (Гхі) Mother Farm 500 мл

549 

539 

  • В наявності 5 од.
  • Код: 000007966
Масло вершкове топлене (Гхі) Mother Farm 500 мл
549 539 
В наявності 5 од.Масло вершкове топлене (Гхі) Mother Farm 500 мл
+380 (50) 775-21-31
Viber
  • +380 (98) 600-41-39
+380 (50) 775-21-31
Viber
  • +380 (98) 600-41-39
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Топлене вершкове масло гхі (ги) виготовлено за особливим старовинним рецептом на екоферми MOTHER. Продукт має ніжний вершковий смак і не містить сторонніх домішок. Найчистіше масло гхі виготовляють на живому вогні на дровах, витоплюючи воду й тверді часточки молока з чистого солодковершкового масла найвищої якості.

Інгредієнт, відомий в індійській кухні та традиційній медицині (аюрведі) як гхі (ги), часто називають «золотом аюрведи». Щоденне вживання гхі сприяє поліпшенню зору, пам'яті, стану шкіри та процесів травлення.

Унікальна перевага гхі полягає в тому, що воно не горить під час смаження. На відміну від рослинних олій та вершкового масла, які можуть стати канцерогенними при перегріванні, гхі складається з насичених жирних кислот короткого ланцюга, що не окислюються, навіть при кімнатній температурі чи під час приготування страв. Гхі покращує засвоєння їжі та допомагає вивести шлаки з організму, тому вважається надзвичайно корисним для приготування різних страв.

Масло гхі відрізняється від інших тваринних жирів навіть за молекулярною структурою. У процесі перетоплення вершкового масла видаляються рідина, казеїн та лактоза, а залишаються лише корисні елементи:

  • вітамін Е (потужний антиоксидант);
  • вітамін А (не міститься ні в одному з їстівних масел, крім гхі),
  • вітамін D (основний помічник у засвоєнні кальцію, фосфору і зміцненні імунітету);
  • вітамін К (покращує якість крові та попереджає остеопороз);
  • незамінна жирна кислота (лінолева кислота).

Користь масла гхі:

  • регулює процеси травлення (особливо корисно при підвищеній кислотності шлунка);
  • зміцнює імунітет;
  • нормалізує роботу нервової системи;
  • покращує засвоєння продуктів, надає стравам легкий горіховий аромат;
  • сприяє нормалізації обміну речовин і виведенню токсинів і шлаків;
  • збагачує організм вітамінами та жирними кислотами.

Застосування: масло гхі ідеально підходить для смаження, його можна використовувати для приготування супів і других страв, різноманітних солодощів, десертів, випічки. Дієтологи рекомендують топлене масло для дитячого харчування.

Масло гхі можна використовувати для розтирань під час застуди та для масажу. Топлене масло виводить токсини та робить шкіру бархатистою, тому його застосовують в косметології як компонент масок для обличчя.

Спосіб застосування: для зміцнення імунітету рекомендується змішувати масло гхі з будь-якими сухофруктами та горіхами та з'їдати щодня вранці натщесерце по столовій ложці.

Протипоказання: захворювання печінки, надмірна вага, атеросклероз.

Склад: вершки з коров'ячого молока пастеризовані.

Харчова цінність на 100 г: жири – 99 г, білки – 0,2 г, вуглеводи – 0,5 г; вітаміни – Е, D, А, В3, К.

Енергетична цінність на 100 г: 894 ккал.

Умови зберігання: зберігати в сухому темному приміщенні при температурі не вище 25 °C і відносній вологості не більше 80%.

Термін придатності: 12 місяців з моменту виготовлення (дата виготовлення вказана на етикетці).

Вага: 500 г. 

Виробник: ТМ MOTHER, Україна.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Вага500 г
Жири99 %
СкладМасло вершкове топлене дхі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 539 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner