Нам вдалося знайти відмінну натуральну основу для приготування квасу
Втамовує спрагу, освіжає, бадьорить, додає сил у спеку... Це КВАС – національний слов'янський напій! Рецептів квасу мільйон, і вони передаються з покоління в покоління більше тисячі років. Квас - як літня візитна картка кожного регіону.
Нам вдалося знайти відмінну натуральну основу для приготування квасу.
Ділимося секретом
"Концентрат квасу Трипільського" - натуральний концентрат на основі сусла.
Вам не доведеться возитися з хлібом і сухарями. Просто залийте концентрат гарячою водою, додайте дріжджі, перемішайте, розлийте по пляшках, залиште в теплому місці. Готово! Через 16 годин виходить 6 л смачного, насиченого квасу!
А ще з такого квасу виходить смачна окрошка і борщ.
Склад: концентрат квасного сусла, цукровий сироп, молочна кислота.
Користь натурального квасу вражає:
- активізує травлення,
- відновлює оптимальний рівень солей і рідини в організмі,
- поповнює нестачу вітаміну С,
підвищує потенцію.
Хто пробував натуральний квас, вже не дивиться в бік магазинних бутильованих напоїв.
Відчуйте різницю і відчуйте енергію!
В наявності в Крамниці Здоров'я