Зерно жита для пророщування органічне, 400 р, Organic Country
Зерно жита для пророщування органічне Organic Country - вирощено в екологічно чистих районах України без застосування гербіцидів, пестицидів, хімічних добрив та штучних стимуляторів росту.
Показання до використання:
- в якості основи для приготування відварів, мають профілактичну дію серцево-судинних захворювань;
- як відхаркувальний засіб при запальних захворюваннях органів дихання;
- для пророщування (вживання в їжу у вигляді проростків).
Пророщені зерна - це відмінне щеплення імунітету і ефективний засіб для отримання біологічно активних компонентів: вітамінів, мінеральних речовин, амінокислот та ін
Як пророщувати зерно жита:
1. Насипте в ємність жито, промийте її в декількох водах. Видаліть спливли зерна і сміття.
2. Залийте зерна водою. Рівень води повинен бути вище рівня зерен на 1-1,5 см.
3. Залиште на 10-12 годин. За цей час зерна набухнуть.
Якщо є можливість, протягом цього часу промийте зерна 2-3 рази, затока нової чистою водою.
4. Пересипте зерна в друшляк, промийте їх під проточною водою, дайте воді стекти. Покладіть їх назад в ємність.
5. Складіть марлю в 2-3 шари, намочіть і відіжміть. Накрийте зерна вологою марлею, і залиште їх на ніч для проростання.
До ранку зерна вже трохи проростуть. Можете їх їсти відразу або приберіть в холодильник (найкраще місце для зберігання – зона свіжості). У холодильнику процес проростання триває, тільки повільніше. Перед вживанням зерно необхідно промити.
Спосіб приготування жита:
Відвар зерна жита: 1 ст. л. житніх зерен добре промити і залити 1 склянкою окропу. Настояти протягом 1 години в закритому посуді, після чого прокип'ятити 3 хв. і процідити. Цей же відвар можна використовувати як відхаркувальний засіб, а також як основу для різних супів, квасу та інших страв.
Пророщування зерна жита: житні зерна в кількості 50-100 г (добова норма споживання) промити і засипати у посуд з плоским дном шаром не більше 2 див. Через 8-10 годин воду злити, зерно промити і висипати між двома шарами марлі. Потім прибрати в затемнене місце з температурою 22-24 градуси. По мірі висихання підливати трохи води, щоб змочити марлю. Вживати паростки можна тільки тоді, коли вони досягнуть 1-3 мм, перед тим ретельно промити. Зберігати в холодильнику не більше 24 годин.
Склад: 100% зерно жита органічного землеробства.
Умови та термін зберігання: зберігати у сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів. Уникати впливу прямих сонячних променів.
Термін зберігання - 12 місяців. Дата фасовки вказана на упаковці
Виробник: Україна
З ВДЯЧНІСТЮ ЗА ДОВІРУ І ПОБАЖАННЯМИ БЛАГОПОЛУЧЧЯ,
ВАШ ПЕРСОНАЛЬНИЙ ДЖЕРЕЛО КРАСИ ТА ЗДОРОВ'Я — «ЛАВКА ЗДОРОВ'Я»!
Основні | |
---|---|
Виробник | Organic Country |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.4 кг |
Користувацькі характеристики | |
Термін придатності | 12 мес. |
- Ціна: 39 ₴