Кероб Медіум (середнього обсмаження) Іспанія 300 г
Кероб Медіум (середнього обсмаження) - темно-бурі і блискучі плоди, з солодкою м'якоттю і твердими насінням, є легким джерелом енергії. Він дуже нагадує какао, але плоди кэроба набагато більш солодкі. За зовнішнім виглядом він також схожий на какао-порошок, але з більш світлим відтінком. Порошок кэроба не містить теобромін і кофеїн, які викликають надмірну збудливість та нервозність і містяться в какао у великій кількості. Кероб практично не містить холестерину і жирів, він не викликає алергічних реакцій.
Порошок кэроба використовується для приготування цукерок, напоїв, всіляких паст, шоколадної глазурі, напоїв, молочних і соєвих коктейлів, згущеного молока, плавлених сирків, печива.
Середня обжарка надає кэробу темний колір і шоколадну гірчинку. Солодощі в такому продукті менше, ніж у сирому.
Дія
- здатний підсилювати вироблення шлункового соку, жовчі і підвищувати апетит;
- володіє слабкими сечогінними властивостями, і дозволяє боротися з набряками;
- знімає симптоми мігрені і гіпертонічного кризу;
- нормалізує рівень цукру в крові;
- кероб покращує травлення і знижує рівень холестерину в крові;
- використовується для лікування діареї у дітей і дорослих;
- є профілактикою остеопорозу;
- виводить шлаки і нормалізує обмін речовин.
Склад: плоди кэроба середньої прожарки.
Спосіб застосування: використовується в якості замінника какао-порошку або тертого какао для приготування солодощів.
Виробник: Іспанія
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Ступінь обсмаження | Середня |
Без кофеїну | Так |
Вага | 300 г |
Міцність кави | Середня |
Склад | кероб 100% |
Користувальницькі характеристики | |
Форма випуску | Порошок |
- Ціна: 99 ₴