Кероб Медіум (середнього обсмаження) Іспанія 1 кг
Кероб - темно-бурі і блискучі плоди, з солодкою м'якоттю і твердими насінням, є легким джерелом енергії. Він дуже нагадує какао, але плоди кероба набагато більш солодкі. За зовнішнім виглядом кероб також схожий на какао-порошок, але з більш світлим відтінком. Порошок кэроба не містить теобромін і кофеїн, які викликають надмірну збудливість та нервозність, але містяться в какао у великій кількості. Кероб практично не містить холестерину і жирів, він не викликає алергічних реакцій.
Порошок кэроба використовується для приготування цукерок, напоїв, всіляких паст, шоколадної глазурі, напоїв, молочних і соєвих коктейлів, згущеного молока, плавлених сирків, печива.
Середня обжарка надає керобу темний колір і шоколадну гірчинку. Солодощі в такому продукті менше, ніж у сирому.
Дія:
- здатний підсилювати вироблення шлункового соку, жовчі і підвищувати апетит;
- володіє слабкими сечогінними властивостями, і дозволяє боротися з набряками;
- знімає симптоми мігрені і гіпертонічного кризу;
- нормалізує рівень цукру в крові;
- кероб покращує травлення і знижує рівень холестерину в крові;
- використовується для лікування діареї у дітей і дорослих;
- є профілактикою остеопорозу;
- виводить шлаки і нормалізує обмін речовин.
Склад: плоди кероба середнього обсмажування.
Спосіб застосування: використовується в якості замінника какао-порошку або тертого какао для приготування солодощів і напоїв.
Виробник: Іспанія
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Вага | 1000 г |
Склад | кероб 100% |
Користувальницькі характеристики | |
Форма випуску | Порошок |
- Ціна: 189 ₴