Ламінарія (морська капуста) - органічний продукт, багатий амінокислотами, альгинатами, поліненасиченими жирними кислотами, вітамінами і мікроелементами. У порівнянні зі звичайною капустою в морській вдвічі більше фосфору, 11 разу – магнію, у 16 – заліза, в 40 разів – натрію. Є практично єдиним джерелом харчового йоду, необхідного для нормального функціонування щитовидної залози.
Показання до застосування:
- для підвищення імунітету;
- для профілактики та лікування станів, пов'язаних з дефіцитом йоду, при захворюваннях щитовидної залози;
- при порушеннях функцій шлунково-кишкового тракту, запорах, відчутті важкості в шлунку, нудоти;
- для очищення організму;
- при вегетосудинній дистонії, гіпотонії.
Дія:
- стимулює обмін речовин;
- нормалізує функцію ендокринної, нервової, серцево-судинної систем;
- надає тиреоидное і гіполіпідемічну дію;
- проявляє тонізуючі властивості;
- сприяє очищенню організму;
- підвищує захисні сили організму.
Склад: Ламінарія (морська капуста)
Спосіб застосування:
Рецепт приготування маринованої ламінарії від Лавки Здоров'я (додається до кожної пачки):
1 Для приготування близько 700 г маринованої ламінарії беремо 100 г сушеної морської капусти, замочуємо її в 1-1,5 л води на 4-6 годин. При виборі ємності враховуйте, що капуста збільшиться в 7 разів!
2. Після цього зливаємо воду і добре промиваємо під проточною водою. Потім покласти в киплячу воду або пароварку і готувати 5-20 хвилин. Корегуйте час так, щоб капуста стала досить м'якою (пробуйте). На кухні аромат як на березі моря після шторму.
3. кип'ятимо 0,5 л води, після закипання кладемо в воду: 2 ст. л. цукру (краще коричневого), 1,5-2 ст. л. солі (за смаком, краще морської), ½ ч. л зерен коріандру, 5 горошин чорного перцю, 3 горошини запашного перцю, 5 бутончиків гвоздики, 2 лаврових листочка. маринад: Поки вариться капуста, робимо
4. Варимо на тихому вогні 5 хвилин, вимикаємо, остуджуємо, проціджуємо і додаємо 2 ст. л. яблучного (або винного) оцту або лимонного соку. Все, готовий маринад!
5. З капусти злити воду, промити. Можна капусту порізати подрібніше (кому зовсім важко жувати, можна перекрутити на м'ясорубці).
6. Заливаємо маринадом і ставимо в холодильник на 5-6 годин. Кількість і вид спецій і інших компонентів можна варіювати за бажанням. Також можна додати терту моркву і т. д.
Також суху морську капусту можна подрібнювати в порошок і вживати всередину як джерело йоду (якщо немає протипоказань) і безлічі інших корисних речовин.
Виробник: Китай
З ВДЯЧНІСТЮ ЗА ДОВІРУ І ПОБАЖАННЯМИ БЛАГОПОЛУЧЧЯ,
ВАШ ПЕРСОНАЛЬНИЙ ДЖЕРЕЛО КРАСИ ТА ЗДОРОВ'Я — «ЛАВКА ЗДОРОВ'Я»!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 0.1 кг |
Користувацькі характеристики | |
Вид продукції | водорості |
Термін придатності | 24 мес. |
- Ціна: 69 ₴