Полба — один із найдавніших різновидів пшениці, яку людина почала вживати в їжу.
Ця злакова культура є невибагливою у вирощуванні та не потребує додаткового удобрення ґрунту. Навіть сьогодні полба успішно росте без активного втручання людини. Спроби підвищити її врожайність за допомогою сучасних агротехнологій зазвичай не дають результату. Саме тому полба фізично не може містити ГМО.
Завдяки низькому вмісту глютену, страви з полби безпечні для людей з підвищеною чутливістю до цього білка. А мукополісахариди в складі зміцнюють імунітет, що особливо важливо для дітей дошкільного віку.
Користь полби для організму:
-
покращує травлення
-
знижує рівень цукру в крові
-
зміцнює пам’ять і покращує реакцію (найбільше користі від пророщених зерен)
-
позитивно впливає на репродуктивну систему
Склад: органічне зерно полби
Енергетична цінність (на 100 г): 337 ккал
Спосіб приготування: зерна полби можна пророщувати.
Для приготування каші крупу промийте, залийте водою у співвідношенні 1:3, варіть на слабкому вогні до повного википання рідини. У готову кашу додайте сіль і спеції за смаком. Дайте настоятися 10–20 хвилин.
Термін зберігання: 12 місяців
Виробник: Україна
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.5 кг |
Вид крупи | Полба |
ГМО | False |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Полба |
- Ціна: 45 ₴