Полба – это один из первых сортов пшеницы, используемых человеком в пищу. Этот вид зерновых достаточно неприхотлив, не требует дополнительного удобрения почвы. До сих пор полба не требует особенного вмешательства человека при выращивании, более того, попытка модифицировать или увеличить производительность данной зерновой культуры, применяя современные удобрения, заканчивается неудачей. Таким образом, полба просто физически не может содержать ГМО. Благодаря низкому содержанию глютена блюда, изготовленные из полбы безпечні для людей з підвищеною реакцією на даний білок, а мукополісахариди підвищують імунітет, що особливо актуально для дітей дошкільного віку.
Борошно з полби відмінно підходить людям з ослабленим імунітетом і розладами шлунково-кишкового тракту.
Користь полби для організму:
- покращує травлення;
- знижує рівень цукру;
- покращує пам'ять і реакцію (краще їсти пророщені зерна, а не приготовлені);
- позитивно впливає на репродуктивну функцію.
Склад: борошно полби органічна.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 337 ккал. БЖУ: 14,7 / 2,2 / 61,2 г
Спосіб приготування: застосовується для випічки, десертів, млинців, а також застосовується в косметології.
Термін зберігання: 12 місяць.
Виробник: Україна
З ВДЯЧНІСТЮ ЗА ДОВІРУ І ПОБАЖАННЯМИ БЛАГОПОЛУЧЧЯ,
ВАШ ПЕРСОНАЛЬНИЙ ДЖЕРЕЛО КРАСИ ТА ЗДОРОВ'Я — «ЛАВКА ЗДОРОВ'Я»!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 12 міс |
Вага | 1 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Полба |
Упаковка | крафтовый пакет |
- Ціна: 65 ₴