Борошно з полби чудово підходить людям зі зниженим імунітетом та розладами шлунково-кишкового тракту.
Користь полби для організму:
- покращує травлення
- знижує рівень цукру в крові
- покращує пам’ять і швидкість реакції (найбільшу користь дають пророщені зерна, а не термічно оброблені)
- позитивно впливає на репродуктивну функцію
Склад: органічне борошно з полби
Енергетична цінність (на 100 г): 337 ккал
Білки / Жири / Вуглеводи (БЖВ): 14,7 г / 2,2 г / 61,2 г
Спосіб приготування: використовується для випічки, десертів, млинців, а також у косметології.
Термін зберігання: 12 місяців
Виробник: Україна
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 12 міс |
Вага | 0.5 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Полба |
Упаковка | крафтовый пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 59 ₴