Сіль Гімалайська рожева Ямуна — це натуральна необроблена кристалічна сіль, утворена 250 мільйонів років тому. Сьогодні її видобувають у чистих районах Гімалаїв, що дозволяє їй залишатися абсолютно чистою від сторонніх домішок. Гімалайська кристалічна сіль відрізняється своїм рожевим кольором завдяки високому вмісту заліза. В її склад входить понад 84 елементи: мідь, калій, магній, кальцій, йод, залізо та багато інших. Усі ці мінерали та елементи повністю засвоюються організмом.
Гімалайську сіль додають у перші та другі страви, салати і гарніри для надання вишуканого смаку та користі.
Користь для організму
- Регулярне використання рожевої солі забезпечує організм усіма необхідними мінералами та мікроелементами.
- Підвищує імунітет.
- Очищає організм від шлаків і токсинів.
- Відновлює водно-сольовий обмін.
- Позбавляє від болів у суглобах і омолоджує шкіру (ванни).
- Профілактика та лікування гаймориту (розчин).
- Поліпшує обмін речовин, допомагає організму швидше виводити рідину.
- Стабілізує стан центральної нервової системи, ефективно лікує астму, алергії, знижує втомлюваність, позбавляє від хронічної втоми та безсоння (при вдиханні ароматів солі в соляних печерах).
Використання
Гімалайська сіль ідеально поєднується з абсолютно всіма продуктами. Тому її можна додавати в соуси та підливи, супи, салати, овочеві, м’ясні та рибні страви, у кашу тощо. Її також можна використовувати при засолюванні або для приготування маринаду.
Виробник: Ямуна, Україна.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.2 кг |
Виробник | Ямуна |
Країна виробник | Україна |
Тип | Рожева сіль |
Упаковка | Картонна пачка |
Форма випуску | Розсипний |
- Ціна: 37 ₴