Сіль індійська чорна Ямуна є різновидом кам'яної солі, її добувають у передгір'ях Гімалаїв і на Деканському плоскогір'ї Індії. Вона служить не тільки чудовим замінником звичайної кухонної солі, а й має певні переваги: пікантний запах, незвичайний смак (невеликий яєчний присмак), багата на йод, калій, залізо та інші мікроелементи. Чорна сіль менш солона, ніж звичайна кухонна і більш корисна.
Індійську сіль додають до перших і других страв, салатів і гарнірів для надання вишуканого смаку та користі.
Користь для організму
- регулярне використання чорної солі забезпечує організм усіма необхідними мінералами та мікроелементами;
- посилює імунітет;
- регулює травлення, посилює перистальтику кишківника;
- підвищує апетит;
- не спричиняє накопичення води в організмі.
Використання: чорна індійська сіль ідеально поєднується абсолютно з усіма продуктами. Тому її можна додавати в супи, гарніри, соуси, вінегрет, олів'є (особливо), овочеві паштети. Можна її також використовувати для приготування маринаду та соусів.
Склад: природна вулканічна сіль
Виробник: Ямуна, Україна
Основні | |
---|---|
Виробник | Ямуна |
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.2 кг |
Тип | Рожева сіль |
Упаковка | Картонна пачка |
Користувальницькі характеристики | |
Склад | природна вулканічна сіль |
- Ціна: 37 ₴