Кокосовий цукор органічний ваговій Індонезія, ціна за 100 г
Кокосовий цукор органічний ваговій - підсолоджувач з соку кокосової пальми. Випарювання сиропу для приготування нерафінованої цукру проводять при низькій температурі, щоб зберегти максимальну кількість корисних речовин. За смаком кокосовий цукор схожий на коричневий цукор, має легкі карамельні нотки.
Користь кокосового цукру
- калорійність кокосового цукру нижче ніж у білого або коричневого кристалічного цукру;
- завдяки инулину кокосовий цукор засвоюється організмом повільно, надовго зберігаючи почуття насичення;
- амінокислоти сприяє кращому росту м'язів, загоєнню ран;
- вітамін В8 знижує тривожність і зміцнює нервову систему, на відміну від білого цукру, який робить людей більш дратівливими, незібраними і млявими;
- низький глікемічний індекс зберігає рівень глюкози і холестерину в нормі;
- мінеральні солі заліза в легкозасвоюваній для організму формі служать профілактикою анемії.
Енергетична цінність на 100 г: 375 ккал.
Спосіб застосування: використовується як підсолоджувач під час приготування будь-яких страв.
Термін зберігання: 24 місяці
Склад: органічний цукор кокосової пальми.
Країна виробник: Індонезія
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Тип цукру | Кокосовый |
Форма випуску | Цукровий пісок |
Упаковка | Пакет |
Вага | 100 г |
Користувальницькі характеристики | |
Склад | органічний цукор кокосової пальми |
- Ціна: 36 ₴