Кунжут білий – сире насіння рослини сезам (кунжут), вирощеної в екологічно чистих регіонах. Насіння сезаму підвищує імунітет, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, очищає організм від шлаків, токсинів і покращує стан шкіри, волосся і нігтів.
Кунжут містить натуральний антиоксидант сезамін, жирні кислоти, пектини, вуглеводи, фітостероли, фосфоліпіди, вітаміни (В1, В2, B3, B5, B6, B9, С, Е, F, РР) а також макро- і мікроелементи (калій, кальцій, кобальт, фосфор, цинк, натрій, марганець, магній, залізо і мідь).
Користь кунжуту:
- зміцнює імунітет;
- покращує травлення;
- нормалізує рівень цукру в крові;
- виводить шлаки і токсини;
- допомагає збільшити м'язову масу;
- запобігає виснаженню організму;
- стимулює перистальтику кишечника;
- покращує стан шкіри, волосся, нігтів.
Показання до застосування: профілактика атеросклерозу, цукрового діабету, сечокам'яної хвороби і захворювань передміхурової залози; легеневі захворювання, задишка; захворювання шлунково-кишкового тракту, підвищена кислотність; порушення ліпідного обміну, гіпертонія; запальні і дегенеративні захворювання суглобів.
Спосіб застосування: протягом дня рекомендовано вживати не більше ніж 1–2 ст. ложок насіння кунжуту. Кунжут вживають як в натуральному вигляді, так і додають до салатів, каш, випічки. Також з насіння кунжуту можна готувати відвари чи настої. Щоб отримати максимальну користь, насіння кунжуту перед вживанням потрібно ретельно подрібнити. Або добре розжувати і запити водою.
Харчова цінність на 100 г: білки – 19,18 г, жири – 47,73 г, вуглеводи – 12,14 г.
Енергетична цінність: 527 ккал.
Склад: насіння кунжуту.
Виробник: Індія.
- Ціна: 240 ₴