Крупа з пророщеної пшениці. Пшениця промивається артезіанською водою, потім пророщується. Після чого висушується при температурі 50-55 градусів Цельсія, що дозволяє зберігати всі вітаміни та мінеральні речовини. У складі крупи також залишаються зародки і оболонка пшениці.Рецепт приготування:Не промиваючи засипати в киплячу підсолену воду. Довести до кипіння, вимкнути вогонь, дати настоятися 10-15хв. На склянку крупи дві склянки води. Сіль і спеції за смаком. |
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Рось |
Країна виробник | Україна |
Вид крупи | Пшенична |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Вага | 0.5 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 59 ₴