Січка зеленої гречки – це крупа з сирої, термічно не обробленої, товченої гречки, яка є найбільш корисним для організму людини продуктом і відмінно підходить для дієтичного харчування. Зелену гречку називають «живою крупою» – вона містить незамінні амінокислоти, флавоноїди, лігнани, вітаміни А, С, Е, групи В, йод, мідь, фосфор, залізо, рутин, має значний вміст клітковини (близько 10%). Не містить глютен.
Крупа-січка ідеально підходить для дитячого харчування, оскільки вона краще і швидше розварюється, зберігаючи при цьому всі корисні властивості натурального зерна.
Користь зеленої гречки:
- підвищує імунітет;
- знижує рівень холестерину;
- нормалізує рівень цукру;
- виводить токсини;
- допомагає позбавитися зайвої ваги;
- покращує обмін речовин.
Способи приготування гречаної січки:
Спосіб 1: традиційний. Гречку промити, залити окропом (співвідношення крупи й води 1:2) і варити на повільному вогні 15 хвилин.
Спосіб 2: для схуднення. Крупу перемолоти в кавомолці і приймати порошком, заливаючи водою. Цей спосіб вживання зеленої гречки очищає організм і дозволяє позбутися зайвих кілограмів.
Спосіб 3: запарювання у термосі. Гречку потрібно залити гарячою водою, закрити кришкою щільно і залишити на 8 годин. Така гречка нічим не відрізняється від вареної, тільки в ній зберігаються всі корисні речовини.
Харчова цінність на 100 г: білки – 16,3 г; жири – 3,1 г; вуглеводи – 64,9 г.
Енергетична цінність на 100 г: 303,1 ккал.
Склад: 100% зерно зеленої гречки.
Вага: 1 кг.
Виробник: Україна.
Основні | |
---|---|
Вид крупи | Гречана |
- Ціна: 64 ₴/кг