Солод житній сприяє підвищенню імунітету, регуляції обміну речовин, нормалізації роботи травної системи, поліпшенню кровотворення, виробленню грудного молока у годуючих жінок. Використовується при випічці хліба та для виготовлення квасу.
Солод житній ферментований рекомендується:
- для швидкого відновлення при астенічних станах і виснаженні;
- в період вагітності;
- для підвищення лактації;
- при тривалих захворюваннях;
- при інтенсивних фізичних навантаженнях;
- для зміцнення нервової та серцево-судинної систем;
- для виготовлення квасу;
- для випічки хліба.
Спосіб застосування: приймати по 1 ч. ложці зі склянкою рідини 3–4 рази на день. Можна додавати солод в перші та другі страви, гарніри, салати, молочні продукти, фруктове пюре. Тривалість застосування солоду житнього не обмежена.
Склад: солод житній.
Вага: 300 г.
Виробник: ТМ «Новий Час», Україна.Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 0.3 кг |
Виробник | Новий час |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пакет |
Культура | Жито |
Інформація для замовлення
- Ціна: 69 ₴