Клітковина чорного кунжуту ТМ «Еколія» позитивно впливає на всі системи організму та покращує загальне самопочуття. Очищає та збагачує склад крові; нормалізує роботу травної та нервової системи; прискорює обмін речовин, зміцнює нігті та волосся.
Чорний кунжут є джерелом незамінних ненасичених кислот, пектинів, фосфоліпідів, мінеральних речовин. Збагачення раціону клітковиною з насіння чорного кунжуту заповнює нестачу в організмі вітамінів F, C, B1, B2, PP, а також мікро- та макроелементів: калію, кальцію, цинку, натрію, магнію, заліза та міді.
Клітковина запобігає остеопорозу, артрозу, запаленню ясен, руйнуванню емалі зубів, м'язовій дистрофії, випаданню волосся. Завдяки застосуванню цього корисного продукту оздоровлюється слизова оболонка бронхолегеневої системи.
Вживання живильного тоніка з клітковини чорного кунжуту є корисним для шлунково-кишкового тракту. При цьому стабілізується вага, відбувається швидке насичення та зникає почуття голоду. Клітковина добре сорбує та виводить токсини та шлаки.
Користь клітковини з насіння чорного кунжуту:
- знижується рівень цукру в крові;
- краще працює жовчовивідна система;
- збільшується число тромбоцитів та покращується згортання крові;
- знижується підвищена кислотність шлункового соку;
- застосовується як легкий проносний засіб;
- компенсує виснаження організму.
Спосіб вживання: сніданок або вечеря у вигляді кефіру з клітковиною чудово насичує та усуває відчуття голоду; у вигляді смако-харчового наповнювача у будь-яких кашах; можна вживати по 1 ч. ложці 2 рази на день під час приймання їжі, запиваючи склянкою рідини.
Харчова цінність на 100 г: білки – 50,7 г, жири – 9,8 г, вуглеводи – 25,5 г.
Енергетична цінність на 100 г: 397 ккал.
Вага: 200 г.
Виробник: ТМ «Еколія», Україна.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Эколия |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 45 ₴