Чай Ройбуш Масала – південноафриканський напій на основі подрібненого та ферментованого листя червоного куща-чагарника (Aspalathus linearis) із додаванням «теплих» індійських прянощів, спецій, фруктів, ягід. Не містить кофеїну. Є прекрасним антиалергеном та антидепресантом. При заварюванні дає настій насиченого червоного кольору з солодкуватим смаком і трав'янистим ароматом.
Властивості та користь:
- містить природні антиоксиданти, уповільнює процеси старіння та допомагає зберегти молодість;
- пригнічуючи вплив вільних радикалів на організм;
- підтримує роботу нирок і сечового міхура, запобігає утворенню піску та каменів;
- підтримує роботу печінки;
- є природним антибіотиком – знеболює, допомагає при запальних процесах;
- знижує температуру тіла;
- знезаражує ротову порожнину;
- покращує загальний стан шкіри та допомагає позбутися недоліків (сип, пігментні плями);
- сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту при отруєннях і розладах;
- позитивно діє на нервову систему, рекомендований при стресі, запобігає розвиток неврозів;
- знижує артеріальний тиск;
- нормалізує рівень глюкози в крові;
- чинить антигістамінну дію, допомагає при астмі та алергії;
- є додатковим джерелом аскорбінової кислоти, фтору та залоза, калію та кальцію.
Спосіб приготування: чайну ложку чаю залити 150–250 мл гарячої води приблизно 95 ºС і настоювати 5–10 хвилин. За бажанням можна повторити заварювання, збільшивши час настоювання.
Основні | |
---|---|
Тип чаю | Червоний чай |
- Ціна: 119 ₴